Pendicitrawarga's Blog
Blog Es Campur

BF-Sun: Tawa Sunda (1)

MIKIRAN LANGIT

Abah: “Tong dipikiran teuing Lebaran teh Kabayan da nu penting mah ibadahna.”
Kabayan: “Saha nu mikiran Lebaran ari Abah?”
Abah: “Ari enggeus mikiran naon mani uleng kitu da batur mah nyanghareupan Lebaran teh uleng mikiran naon bereeun ka mitoha, naha rek hajat bakakak, atawa mangmeulikeun kerepus, baju, jeung sarung. Puguh deui duit mah!”
Kabayan: “Mikiran langit, Bah! Sangkilang teu ditihangan tapi teu runtuh!”
Fendy Sy. Citrawarga – Bandung. (MANGLE No. 2187, 18 September 2008)

Belum Ada Tanggapan to “BF-Sun: Tawa Sunda (1)”

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: