Pendicitrawarga's Blog
Blog Es Campur

BF-Sun: Tawa Sunda (2)

TEU NYAMBUNG

-“Ku naon sih melong wae?”
+”Nya ku naon deui atuh Neng melong mah iwal ku tuur, moal enya ku panon?”  (Fendy Sy. Citrawarga – Bandung)

TEU  ANEH

-“Ku naon nya ari lalaki mani sok hejo nenjo awewe geulis?”
+”Ah, uing mah henteu!”
-“Najan ka Sarah Azhari?”
+”Madonna ge.”
-“Aneh euy?”
+”Ulah aneh lur da uing mah peluh pan.”  (Fendy Sy. Citrawarga – Bandung)

NEANGAN

-“Jung ka kidul suwung, jor ka kulon towong, ejegeler ka kaler rehe, bral ka wetan hapa!”
+”Neangan naon atuh?’
-“Neangan nu euweuh puguh oge!”  (Fendy Sy. Citrawarga – Bandung)

CD IMPOR

KURING laha-loho ka puseur-puseur toko di sabudeureun Alun-alun Bandung. Di hiji stan kabaca tulisan, “Diobral CD Impor!” Nu kabayang teh barang buleud nu tengahna molongo, eusina lalaguan atawa carita filem. Ari disidik-sidik di eta tempat teh da euweuh nu kitu, nu aya teh sabangsa pakean jero. Henteu kitu salah nulis atawa CD-na disumputkeun? Piraku  dagang disumput-sumput, CD porno sugan? Barang disidik-sidik leuwih telek, kuring nyaan teu kuat hayang ngabarakatak. Horeng nu dijual teh lain CD wancahan tina Compact Disk, tapi segi tiga pengaman paragi ambewe alias Celana Dalam. (Fendy Sy. Citrawarga – Bandung)***

Belum Ada Tanggapan to “BF-Sun: Tawa Sunda (2)”

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: