Pendicitrawarga's Blog
Blog Es Campur

BF- Sun: Nadom (1) – Tasakur

DULUR-dulur urang lembur,
hayu buru geura sukur,
meungpeung urang can dikubur,
napsu ulah sok dilajur. (Dawuhan Gusti, sing saha nu sukur ni’mat mangka ni’matna bakal ditambah. Sabalikna mun kufur baris tumiba siksa).

DI dunya urang ngumbara,
isuk geto tilar dunya,
nyata muru alam lana,
aherat tea ngaranna. (Upami tos tilar dunya, hamo aya deui kasempetan geusan ibadah)

KA Allah ulah sok poho,
bisi jadi jalma ngaco,
nu hirupna olo-olo,
teu kaop nenjo nu donto. (Lali ka Gusti, parek balai. Kade!)

RIKSA diri ku pangarti,
sumberna ajaran Gusti,
sinarengna sabda Nabi,
insya Allah moal rugi. (Nyukcruk elmu teh kawajiban saumur hirup, lain di sakola wae)

IBADAH ulah talangke,
pedah eta sibuk wae,
solat lohor pasosore,
isa ge kaburu sare. (Teu pira lima menit, nya?) (Nadom atanapi pupujian pepernian Kang Fendy Sy. Citrawarga – Bandung)***

Belum Ada Tanggapan to “BF- Sun: Nadom (1) – Tasakur”

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: